dětské fotbalové dresy s vlastním jménem Navzdory zajištění fotbalu Ligy

dětské fotbalové dresy s vlastním jménem Navzdory zajištění fotbalu Ligy mistrů pro příští sezónu a vítězství v Evropské lize se zdá, že Maurizio Sarri v Chelsea potrvá jen 12 měsíců. Ital byl silně spojen s návratem do své domovské země a poslední zprávy naznačují, že je jen dny od oznámení jako nový hlavní trenér Juventusu. Blues nyní plánují budoucnost bez Sarriho a již sestavili užší seznam šesti mužů, který jej nahradí.

Podle Mirroru jsou to uchazeči: Frank Lampard, bývalý manažer Juve Massimiliano Allegri, anglický No.2 Steve Holland, šéf Ajaxu Erik ten Hag, Nuno Espirito Santo a Watford Javi Gracia. Přehrávání VAR na obrazovce Na tomto seznamu je spousta silných kandidátů, ale kdokoli převezme vedení na Stamford Bridge, může mít velmi těžký úkol. Chelsea se v současné době odvolává proti zákazu přenosu dvou oken u Sportovního soudu, ale dosud požádali o zmrazení zákazu, zatímco se odvolávají. To znamená, že od letošního léta nemohou podepsat žádné hráče a pokud bude zákaz dodržen, nebudou si moci koupit nikoho do léta 2020 – což jsou tři okna pryč.

Přestože klub čelí přestupu a právě ztratil hvězdného muže Edena Hazarda v Realu Madrid, podle Mirroru bude představenstvo i nadále požadovat kvalifikaci Ligy mistrů. Soutěž má hodnotu přibližně 70 milionů £ pro každý klub, který se kvalifikuje as finanční Pravidla Fair Play jsou tak přísná, že je zásadní, aby Blues nevypadli ze čtyř nejlepších. Chelsea se v Lize mistrů představila pouze jednou za poslední tři sezóny a to bylo pro klub nákladné – takže nejlepší mosazi nebudou nepřijmout kvalifikaci v roce 2020.

Ať už je to Lampard, Allegri, Holland, ten Hag, Nuno nebo Garcia, dětský dres ronaldo kdokoli to převezme na Stamford Bridge, bude mít svou práci vyříznut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *